Jednomjesečni pritvor zbog napada nožem

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednomjesečni pritvor zbog napada nožem

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor za Sašu Naerca (41) iz Banjaluke, osumnjičenog za krivično djelo ubistvo u pokušaju izvršeno nad sugrađaninom Goranom Štrbcem, saznaje Srna u ovoj pravosudnoj instituciji.

Mjera pritvora određena je do 3. aprila, računajući od dana hapšenja.

Pritvor je određen zbog bojazni da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo ili da će dovršiti pokušano krivično djelo, te zbog toga što se za ovo krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << djelo može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna.

Osumnjičeni je u utorak, 3. marta, oko 19.00 časova u ugostiteljskom objektu "Duo gracija" u Ulici Put srpskih branilaca u Banjaluci nožem /čakijom/ četri puta ubo u leđa sugrađanina Gorana Štrbca.

Povrijeđeni Štrbac je nakon prve ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja u Laktašima prevezen u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centrar Banjaluka, gdje je hospitalizovan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.