Jednokratna pomoć učenicima u Šamcu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednokratna pomoć učenicima u Šamcu

ŠAMAC - Predstavnici opštinskog Fonda solidarnosti u Šamcu podijelili su danas po 100 KM za 8 srednjoškolaca i po 50 KM za dva osnovca završnih razreda.

Predsjednik ovog opštinskog fonda Ana Blagoičević rekla je da je ovo jednokratna pomoć koja se dijeli učenicima završnih razreda čiji su roditelji članovi opštinskog Fonda solidarnosti, koji okuplja porodice poginulih boraca, ratne vojne invalide i demobilisane borce.

"To je pomoć koju djeca mogu iskoristiti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << matursko veče i ostale aktivnosti. U prošloj sedmici podijelili smo pet jednokratnih novčanih pomoći za liječenje", navela je Blagoičevićeva i dodala da je planirana dodjela pomoći i naredne sedmice.

Ona je istakla da je za pet mjeseci ove godine iz opštinskog Fonda solidarnosti podijeljeno ukupno 8.500 KM pomoći.

Načelnik opštine Šamac Savo Minić istakao je da su građani opštine Šamac u proteklih godinu dana najbolje osjetili šta znači solidarnost, te naglasio važnost postojanja ovakvog fonda na području opštine.

Učenici su zahvalili za pomoć, navodeći da će novac uglavnom potrošiti za matursko veče.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.