Javite se policiji ako je i vama prodao maglu!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javite se policiji ako je i vama "prodao maglu"!

Beogradska policija uhapsila je S.Š. (40), hrvatskog državljanina zbog sumnje da je na teritoriji grada Beograda izvršio više krivičnih dela prevara, lažno se predstavljajući kao radnik Televizije "Foks", saopštio je MUP.

Foto: MUP Srbije

  Sumnja se da je S.Š. obilazeći ugostiteljske objekte i frizerske salone oštećenima obećavao da će posredovati da se zaposle kao frizeri, pedikiri, statisti u filmovima, jer ima kontakte u zemljama Evropske unije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Za tu uslugu uzimao je novac u iznosu od 40 do 50 evra zbog navodnog "regulisanja" papira za odlazak u inostranstvo, navodi policija.

Da li vas je prevario "predstavnik ruskog fonda"?

Osumnjičeni je obećavao i vlasnicima frizerskih salona i ugostiteljskih objekata da će u njihovim objektima snimati neke od televizijskih emisija, uzimajući novac u iznosu od 100 evra s obrazloženjem da su to troškovi ugovora koje će oni naknadno samo potpisati sa televizijskom kućom.

Sumnja se da je S.Š. oštetio veći broj građana i privrednih subjekta, pa policija poziva oštećene da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave na broj telefona 011/ 3008-140 u Policijsku stanicu Novi Beograd.

S.Š. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

--------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija uhapsila lažnog radnika televizije Foks

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2017

Policija je u Beogradu uhapsila 40-godišnjeg hrvatskog državljanina osumnjičenog da je izvršio nekoliko krivičnih dela prevara, predstavljajući se lažno kao radnik Televizije „Foks“, saopštio je MUP Srbije...Sumnja se da je S.Š. obilazeći ugostiteljske objekte i frizerske salone na teritoriji...

Nastavak na N1 televizija...

MUP: Uhapšen državljanin Hrvatske osumnjičen za prevare

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2017

Policija u Beogrаdu uhаpsila je S.Š. (40), držаvljаninа Hrvаtske osumnjičenog dа je nа teritoriji grаdа Beogrаdа izvršio više krivičnih delа prevаrа, lаžno se predstаvljаjući kаo rаdnik Televizije "Foks", saopštio je danas MUP..."Sumnjа se dа je S.Š. obilаzeći ugostiteljske...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.