Janković: Veliki broj diskriminacije pred organima javne vlasti

Izvor: Beta Video, 21.Feb.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Veliki broj diskriminacije pred organima javne vlasti

BEOGRAD - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković rekla je da je veliki broj slučajeva diskriminacije, diskriminacija pred organima javne vlasti. “Ove godine, 3. Marta počinjemo sa jednim brojem ciklusa obuka, gde nam je plan da svakog meseca imamo veliku obuku. Da veliki broj državnih službenika prođe obuku za primenu antidiskriminacionih propisa”, objasnila je Janković. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković: Postoje nedostaci u okviru sudskog postupka

Izvor: Beta Video, 21.Feb.2017

BEOGRAD - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković rekla je da postoje nedostaci u okviru sudskog postupka i potreba da se novčane kazne povećaju. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

BRANKICA JANKOVIĆ: Obuka MUP-a za Rome i nacionalne manjine smanjuje stepen diskriminacije

Izvor: Kurir, 21.Feb.2017

...Romi su iz godine u godinu jedna od najviše diskriminisanih grupa u Srbiji i organizovanje obuke za polaganje prijemnog ispita za policijske službenike i službenice dobar je primer inkluzije i borbe protiv diskriminacije, kaže poverenica i dodaje da je romska nacionalna manjina veoma često višestruko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.