Jaki pljuskovi u BG, ponegde grad veličine lešnika VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaki pljuskovi u BG, ponegde grad veličine lešnika VIDEO

Jaki pljuskovi okupali su popodne prestonicu u nekoliko navrata, a u pojedinim delovima Beograda padao je sitan i grad veličine lešnika.

Nakon sunčanog i sparnog jutra, poslepodne u Bepgradu počeli su kratki pljuskovi praćeni grmljavinom uz blagi pad temperature.

Meteorolozi su najavili da će tokom dana u većini krajeva biti pretežno sunčano, uz dnevni razvoj oblačnosti mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 9 do 16 C, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni.

Prema izlgedima vremena do 21. maja, do srede će biti promenljivo oblačno, nestabilno, sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Temperatura oko proseka za ovo doba godine. Zatim će biti pretežno sunčano, uz postepen porast temerature.

AMSS vozačima savetuje da zbog mokrih i klizavih kolovoza smanje brzinu i da vožnju prilagode vremenskim uslovima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.