Jabukovac: Vračara otključava i zaključava muškarce mrtvom i zmijskom vodom!

Izvor: Press, 16.Sep.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jabukovac: Vračara otključava i zaključava muškarce "mrtvom i zmijskom vodom"!

Muškarce najčešće zaključavaju sopstvene supruge da ih ne bi varali, ali i ljubavnice da ne mogu imati odnose sa sopstvenim ženama.
Zaključava se se „mrtvom vodom“, „zmijskom vodom“, ili se beleg onoga ko se zaključava zakopa u nečiji grob ili poturi u sanduk pokojnika. „Mrtva voda“ je voda kojom se kupa preminuli ili voda iz lavora koji stoji ispod sanduka pokojnika.
„Zmijska voda“ pravi se tako što se uhvati zmija, stavi u flašu sa vodom, gde se ubije. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se takva voda baci nekome u dvorište, ljudi beže jedni od drugih kao od zmija.
Najpoznatija vlaška vračara baba Jovanka Žitea iz Jabukovca uspešno otključava zaključane muškarce, primenjujući sledeći postupak:
- U kartama vidim da li je neki muškarac zaključan. Crvenim koncem se izmeri visina čoveka, tim koncem se veže bosiljak kojim se baje. U vodu se stave: bosiljak, tamjan, so, seme slatke paprike, grančica vrbe, jabuke i divlja metla koja se bere na Svetog Jovana, 7. jula. Potom se otključavaju tri katanca devet puta – objašnjava baba Jovanka postupak otključavanja.

 
Baba Jovanka tvrdi da uspešno otključa čoveka u prvom pokušaju. Retko ko, ko je zaključan na više načina, mora kod nje doći dva puta. Zaključane mogu biti i žene, iz istih razloga, ali su ovi slučajevi ređi.
Interesantno je da kada je muškarac zaključan, zvanična medicina ne može pomoći. Čak ni „vijagra“ ne pomaže u tim slučajevima. Jedini lek je poseta vlaškoj vračari.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.