Izvor: Blic, 22.Jun.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JUČE SE ŽALIO NA VREME, A DANAS GA NEMA" Evo šta Đošin prijatelj kaže o njegovoj iznenadnoj smrti

Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je jutros u 49. godini. Prema rečima bliskog prijatelja i komšije, popularni glumac mu se juče požalio na vremenske uslove i navodne zdravstvene probleme.

"Moj komšija iz zgrade koji je živeo sprat ispod mene, kaže juče mnogo je teško vreme. Jedva se diše... Danas ga više nema! Jer život! Djosa!!!", naveo je u svom statusu na fejzbuku njegov komšija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo šta Đošini prijatelji kažu o njegovoj iznenadnoj smrti

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017

Bogoljub Mitić preminuo je iznenada u 49. godini, a prema poslednjim informacijama, njega je jutros rano pronašla ćerka Natalija...On je prethodnih dana bio prehlađen i nije želeo da ide kod lekara na pregled, iako su supruga i prijatelji insistirali, da ne bi zadobio ozbiljnije zdravstvene probleme...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.