JOVANA JOKSIMOVIĆ: Presrećna sam, sin Kosta mi je promenio život!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVANA JOKSIMOVIĆ: Presrećna sam, sin Kosta mi je promenio život!

Voditeljka Jovana Joksimović 10. aprila na svet je donela dečaka Kostu koga su ona i njen suprug, pop zvezda Željko Joksimović, žarko želeli. U ekskluzivnom intervjuu za magazin Story.rs koji je u prodaji od 18. aprila, ona otkriva detalje ovog posebnog čina i koja osećanja sada preovladavaju u njoj

Voditeljka Jovana Joksimović u pratnji svog supruga, pop zvezde Željka Joksimovića (41), napustila je porodilište Opšte bolnice Medigroup gde je rodila sina Kostu. Termin >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za porođaj bio je u maju, ali Kosta je malo požurio i došao na svet u mesecu kada njegovi roditelji slave svoje rođendane.

Samo nekoliko dana posle porođaja i izlaska iz bolnice, Jovana Joksimović je u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story otkrila svoja najintimnija osećanja, razmišljanja, ali i božanstvenu svakodnevicu koju sada živi.

Voditeljka je otkrila i da misli da sina Kostu

"Ne može rečima da se opiše taj osećaj. Verovatno sve žene koje imaju dete znaju kakva je to radost... Ukoliko je to ikako moguće, apsolutno sam za to da majka doji svoju bebu. Kada je o tome reč, srećna sam što je kod mene sve u najboljem redu", rekla je Jovana.

zoom

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JOVANA JOKSIMOVIĆ: Presrećna sam, sin mi je promenio život

Izvor: Telegraf.rs, 18.Apr.2014

- Ne može rečima da se opiše taj osećaj. Verovatno sve žene koje imaju dete znaju kakva je to radost - rekla je novopečena mama

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.