JEZIVI KLOVNOVI STIGLI U BOSNU: Za 30. oktobar spremaju nešto STRAŠNO?

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI KLOVNOVI STIGLI U BOSNU: Za 30. oktobar spremaju nešto STRAŠNO?

Čudna pomama za prerušavanjem u jezive klovnove proširila se planetom, a prema poslednjim informacijama ovaj bizaran trend stigao je i u Bosnu i Hercegovinu.

Najezda klovnova nastala je prvo u Americi, a zatim se proširila Evropom. U poslednje vreme pojavili su se i u Hrvatskoj na raznim mestima, a pre nekoliko dana i u Bosni i Hercegovini.

Klovnovi su viđeni na tri lokacije u Posušju, kod trgovačkog centra Divna, u parku i pored benzinske pumpe INA. Kako prenosi portal >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << focus.ba, pojavljivanje klovnova u Posušju prošlo je bez incidenata, dok je u Hrvatskoj bilo slučajeva gde su plašili i proganjali decu.

Iako najčešće samo plaše decu, zabeleženi su i prvi napadi – najčešća situacija je ta da klovnovi stoje negde u prikrajku, prate vas iz senke i pokušavaju da uplaše. I dok jedni tvrde da je reč o velikom marketinškom potezu (u bioskope uskoro treba da stigne rimejk slavnog filma "It", rađen po knjizi Stivena Kinga), drugi imaju zlokobnije objašnjenje.

Naime, proteklih dana internetom kruži priča, u kojoj se najavljuje da će klovnovi širom sveta u nedelju 30. oktobra činiti masovne zločine, po uzoru na film "Purge".

(Telegraf.rs/ Izvor: focus.ba)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.