JELENINA MAJKA SVE GORE: Hitno prebačena na intenzivnu negu!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENINA MAJKA SVE GORE: Hitno prebačena na intenzivnu negu!

Majka ubijene Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović, koja je zbog teškog zdravstvenog stanja smeštena na Vojnomedicinsku akademiju, prebačena je sa odeljenja na intenzivnu negu, zbog pogoršanja njegovg zdravlja.

- Zorica je najpre smeštena u Gradsku bolnicu na Zvezdari, ali je zbog pogoršnja prebačena na VMA, gde lekari daju sve od sebe da joj pomognu. Međutim, od početka ove nedelje toliko joj je loše da su lekari najpre zabranili posete njenoj porodici, a zatim je hitno prebacili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na intenzivnu negu - kaže izvor blizak porodici Marjanović za beogradske medije.

Tokom vikenda, nju je posetio zet Zoran Marjanović, kumovi i sestre.

- Zoran veoma brine o tašti, pa je uznemiren zbog teškog stanja u kome se nalazi. Loše je podneto to što više ne može da joj ide u posete, a prilikom poslednjeg susreta pokazao joj je Janinu fotografiju - kazao je izvor koji je upućen u celu situaciju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.