JECAJI ODJEKIVALI GROBLJEM: Sahranjeni majka i sin (16) koji su poginuli od udara struje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JECAJI ODJEKIVALI GROBLJEM: Sahranjeni majka i sin (16) koji su poginuli od udara struje

Tuga do neba

U selu Glogovica kod Aleksinca od udara struje poginuli su M.M. (46) i njen sin D.M.koji je imao 16 godina.

Njih dvoje sahranjeni su danas na lokalnom groblju u selu Glogovica.

Na večni počinak ispratila ih je kolona od više desetina rođaka i prijatelja. Majka i sin sahranjeni su jedno do drugoga, kao što su nesrećnim slučajem i otišli u smrt.

Oni su nastradali kada se usled nevremena otkinula žica sa bandere pa je Darko želeo da je pomeri, misleći da nije pod naponom.

Videvši da je sina udarila struja, Marijana je potrčala da ga spasi ali je i ona stradala na licu mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stravični detalji tragične smrti majke i sina: Čulo se “Jaoj sine, jaoj”, a onda su pali mrtvi jedno pored drugog (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017

Ivana Dimitrijević, komšinica Marijane Marković (46), prva je priskočila u pomoć nastradaloj ženi i njenom šesnestogodišnjem sinu Darku koje je udarila struja, ali je i za jedno i za drugo bilo kasno. Majka i sin nastradali su u utorak u dvorištu porodične kuće u aleksinačkom selu Glogovica,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.