JAVLJA MI SE DA... Krišom snimio proročice da dokaže da varaju narod

Izvor: NaDlanu.com, 04.Avg.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVLJA MI SE DA... Krišom snimio "proročice" da dokaže da varaju narod

Komičar Tajler Fišer tajno je snimao vidovnjakinje, ne bi li uverio ljude da su one prevaranti. Šta mislite, da li je uspeo?

Komičar i zvezda šala na Jutjubu Tajler Fišer krenuo je na malu turneju po vidovnjačkim radnjama u Njujorku da bi ljudima demonstrirao da su oni koji vam proriču sudbinu obični šarlatani.

Tačnije, u pitanju su šarlatanke, budući da su sve redom koje je Fišer posetio bile žene, a on im je postavio nekoliko istih pitanja da bi video >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koliko će se razlikovati njihovi odgovori.

Pitao ih je tako koliko će živeti, hoće li se ženiti i imati dece, ali i kakvo će biti vreme.

Odgovori su bili raznoliki pa Fišer tvrdi da je time dokazao teoriju o šarlatanstvu, a za kraj je ipak ostavio scenu zbog koje bi se i neki skeptici mogli zapitati...Ili ipak ne.



Izvor: Index

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.