Između zatvora i Kovina

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Između zatvora i Kovina

I, šta, niste verovali da su OVI i na OVO spremni? Mislili ste da će Svevišnji tek tako da se pomiri sa činjenicom da će umesto udobnog parlamenta imati minsko polje, doduše malo, ali dobro raspoređeno?

E, ako ste mislili, onda mu niste pratili karijeru, ili zavirili u karton.

Čovek ima problem, strašan, po sebe, okolinu i celokupan narod. Ima tu opaku moć da zavađa kako bi vladao i nema granice do koje je spreman da ide kako bi se ustoličio kao diktator, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "neviđen u novijoj srpskoj istoriji".

I Sloba je imao neku meru, kakvu-takvu, ovaj ne.

Posle prvobitne euforije, skutonoše su videle smrknuto lice Božanstva i shvatile da ta pobeda, u stvari, i nije neka. Štaviše, da se Nepogrešivi preigrao. Ućutali su se zbunjeni, jadni, siroti mali botovi, oni koje su On i Njegovi pozapošljavali da džabalebare na narodnoj grbači hodali su oborenih pogleda među kolegama koje su takoreći do juče gledali prezrivo i s visine.

Ta zbunjenost, pa i uplašenost, trajala je neko vreme, a onda je pala komanda da se krene u kontraofanzivu i da se otima bez milosti. Da se u tešku artiljerijsku pripremu uključi i Njegov Tata, ponosan što je učenik prevazišao učitelja, i da se gura dalje bez obzira na sve.

Tako i bi, i maske su pale, prvenstveno "nezavisnom" šefu državne izborne komisije, koji se sa opozicijom, onom što visi nad ambisom cenzusa, svađao kao najgora prekoplotara i seoska džaftara. Izmislio je, u međuvremenu, i pojam "teške greške" čime je obrazložio to što će desetina hiljada glasova ponovo da broji. Šta je to "teška greška" - nije se saznalo, ali je odluka, doneta u vampirsko doba noći, ostala.

Ova vlast je dosad zaslužila hiljade godina robije kad se saberu sva njihova štetočinstva, lopovluci i gadarije, ali ako im ovaj lopovluk prođe, onda će ceo narod zadugo u zatvor, onaj bez rešetaka, sa prividom slobode.

Ili u Kovin, isto mu se 'vata.

Gledate li Vrhovnog na televiziji? Pratite li njegove gestove, tikove, rastrzani govor, kombinovanje pretnji i obećanja? Liči li vam na Džejmija Šeja iz vremena bombardovanja, koji je red zločina garnirao obećanjima kako će prestati da nas ubijaju, samo da sklonimo Slobu?

Ta sličnost ne čudi, budućnost da je Božanstvo učilo lično od Alistera Kembela, Blerovog medijskog Satane.

Ne pamtim da je u novijoj istoriji neko ovako pretio sopstvenom narodu, da ga je ovako valjao u govna, u perje i katran, nazivao neradnikom i protuvom, stokom koju samo zapadni ili korejski gazda može naučiti redu.

Vređanje zdrave pameti, strahovita i besprizorna postizborna pljačka, poduprta medijskom kampanjom koje se ni Gebels iz najboljih dana ne bi postideo, početak je kraja Ovog što je shvatio da nikad neće biti Bog, već će ostati miš, skriven iza pendreka, pretnji i mase nesposobnih glupaka koji će ga prvi gurnuti u bunar čim se prvi put zatetura.

Trenutno na delu u Srbiji imamo jedan težak nervni slom, čije posledice su zasad nesagledive. Kako god da se završi, Car je napokon go i svi vide da mu je mali, a to je još gore od onih 51 posto koji reže protiv Njega.

Razbojnici, u zatvor ili u Kovin, vi ili mi.

Trećeg nema.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.