Izgorjeli pomoćni objekat i sauna

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorjeli pomoćni objekat i sauna

BANJALUKA - Banjalučki vatrogasci uspješno su danas ugasili požar u Kozarskoj ulici, a koji je zahvatio pomoćni objekat jedne porodične kuće.

Povrijeđenih nije bilo, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta.

Požar je Vatrogasnoj jedinici Banjaluka prijavljen oko 9.30 i na lice mjesta upućena su dva vozila koja su lokalizovala požar i spriječila da se proširi na objekte u blizini.

Vlasnici kuće i pomoćnog objekta nisu bili raspoloženi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << razgovaraju s novinarima o ovom slučaju.

U momentu kada smo došli na lice mjesta požar je bio ugašen, a iz objekta su iznošene zapaljene stvari i namještaj.

Komšije koje žive u ovoj ulici, a koja se nalazi u naselju Kočićev vijenac, kazale su nam kako su primijetile kako se oko objekta formira gust i crn dim, ali da su se nedugo nakon toga pojavili i vatrogasci koji su porazbijali prozore i krenuli u gašenje vatre.

"Kako sam čuo, požar je izbio u prizemlju objekta, a gdje vlasnici kuće imaju saunu. Sreća je da su vatrogasci brzo došli jer crni dim nije slutio na dobro i možda bi i ostali objekti bili ugroženi vatrom", kazao nam je jedan mještanin koji nije želio da mu navodimo ime.

Inače, pored vatrogasaca na licu mjesta odmah nakon što je došlo do požara pojavila se i policija, koja je izvršila uviđaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.