Izgledao-je-ovako-danas-je-ozenjen-jednom-od-najlepsih-Srpkinja

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgledao-je-ovako-danas-je-ozenjen-jednom-od-najlepsih-Srpkinja

Nije se mnogo promenio...

Naš proslavljeni glumac Branislav Lečić kao dete želeo je da bude pilot, kosmonaut, mornar... Zbog razvoda roditelja, otišao je u mašinsko-tehničku školu. Prošavši jednom pored šabačkog pozorišta, shvatio je da je gluma najlepši poziv. Tako su se rodile glumačke role po kojima ćemo ga pamtiti. Bio je deo i naše političke stavrnosti, ali se odatle sklonio.

Kako su se Nina i Leka proveli na proslavi 20. rođendana TV >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Pink pročitajte ovde.

- Moj jedini uspeh je to što sam ostao normalan. Ne treba mi potvrda, ali vidim da i drugi to prepoznaju. Ja sam kraj­nje običan čovek, zadovoljavaju me najobičnije vrednosti, ne fascinira me nikakva društvena veličina i pozicija - kazao je Branislav u jednom od intervjua za magazin "Puls".

Oženjen je voditeljkom Ninom Radulović Lečić, iz prvog braka ima sina Ivana i ćerku Anu, dok je sa Ninom dobio sina Lava.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.