Izgleda šašavo, ali baš ih briga

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda šašavo, ali baš ih briga

Dres norveškog kluba Bran zaista ne izgleda privlačno, ali fudbaleri ne haju mnogo zbog toga jer će od njega ubuduće imati dosta koristi

Foto: facebook.com/sportsklubbenbrann

 Norveški klub Bran promovisao je novu garnituru dresova. I to kakvih dresova. Poznata danska kompanija sportske opreme dizajnirala je i izradila im crvene komplete koji će ih ubuduće "čuvati".

Naime reč je o vodotpornom materijalu. Dizajneri su namerno koristili nepromočivu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tkaninu koja izlgleda kao kabanica sa ciljem da pomognu igračima, budući da veliki broj utakmica igraju po kiši i vetru.

Fudbaleri koji su isprobali novi dres, koji podseća na kesu, tvrde da će im on sigurno omogućiti da ubuduće ostanu duže suvi kada igraju utakmice po vlažnom vremenu, ali i natopljenim i blatnjavim terenima.

Norveški prvoligaš iz Bergena saopštio je da je "dres kabanica" idealan božićni poklon i da se može kupiti u njihovoj klupskoj prodavnici po ceni od 699 kruna, odnosno 77 evra.

Pa, ko voli - nek' izvoli!

Nas je podsetio na kombinezon, koji je nekad davno "furao" Zdravko Čolić, a vi sami procenite ima li tu sličnosti ili grešimo...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.