Izbacila je decka iz kreveta jer je hrkao Uskoro je saznala da su to bili njegovi POSLEDNJI UDISAJI

Izvor: medio.rs, 22.Feb.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbacila je decka iz kreveta jer je hrkao Uskoro je saznala da su to bili njegovi POSLEDNJI UDISAJI

Izbacila je dečka iz kreveta jer je preglasno hrkao cele noći, a onda je otkrila da je hrkanje bilo nešto mnogo, mnogo strašnije.

Lisa Li sada se bori sa optužbama prijatelja i porodice njenog dečka Luisa Litla da bi, da je ona bila pažljivija, on i danas bio živ. Jer, kako se ispostavilo, to hrkanje nije bilo hrkanje već njegovi poslednji udisaji.

Luis (25) iz Nortamberlenda u Velikoj Britaniji patio je od retkog srčanog poremećaja usled koga je imao nepravilne >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << otkucaje srca. Međutim, sudeći po lekarskim nalazima, njegovo stanje nije bilo alarmantno i bio je smešten u grupu pacijenata sa malom verovatnoćom da mu srce zapravo stane u toku noći.

- Dok smo bili u krevetu, bila sam ubeđena da hrče pa sam ga izbacila jer nisam mogla da spavam. Međutim, onda sam osetila da je čaršav sasvim mokar i pretpostavila sam da nešto nije u redu. Upalila sam svetlo i videla da mu je lice ljubičasto, jer nije mogao da diše - kaže Lisa za medije i dodaje da je odmah zvala Hitnu pomoć koja dugo nije došla. U bolnici su mogli samo da ga proglase mrtvim.

Ona je sada pokrenula peticiju da svi ljudi sa ovim stanjem imaju besplatnu ugradnju implantabilnog kardioverter defibrilatora koji automatski resetuje otkucaje srca jer bi, uverena je, to spasilo život njenom dečku.

(dailymail.co.uk)

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Izbacila je dečka iz kreveta jer hrče: Kad je dotakla njegov jastuk, bio je mokar, a on je bio mrtav! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2017, 13:46

Ni ne sluteći šta će se desiti kasnije, devojka Liza Li iz Nortamberlenda je izbacila svog mladića iz kreveta jer joj je smetalo glasno hrkanje. Nažalost, to su bili njegovi poslednji izdisaji...Njoj su doktori objasnili da njen dečko Luis Litl pati od retke srčane bolesti koja se naziva Brugada...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.