Izazovna i seksi: Golišava Bijonse

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2014, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izazovna i seksi: Golišava Bijonse

Izgleda da je Bijonse pošla stopama svojih golišavih koleginica i pokazala nam svoj seksepil na stranama modnog magazina.

Pokazala svoj seksipil na stranicama modnog magazina: Bijonse Nouls

 

Od velike zvezde poput Bijonse znamo da možemo svašta da očekujemo, a ona nas uvek drži u iščekivanju onoga šta će sledeće da uradi.

Ovoga puta su to seksi fotke za modni magazin "CR Fashion Book", a Bijonse nije mogla da uradi "običan" intervju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << već je uz njene fotke objavljena pevačicina pesma - "Bey the light".

Ona tu govori o tome kako joj je ćerkica Blu Ajvi najveća muza i da je njena druga, smelija strana - Saša Firs, tu kada joj je najpotrebnija - na nastupima i čak i u seksu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.