Izaberite Blic ženu sa odgovarajućim izdanjem

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberite "Blic ženu" sa odgovarajućim izdanjem

Samo ove nedelje Blic ženu možete da kupite sa izdanjem po izboru.

Jedna mogućnost je da magazin „Blic žena“ kupite sa dečijom knjigom i diskom iz edicije „Mali genijalci“ po ceni od 199 dinara, a reč je o zanimljivo napisanim biografijama Ajnštajna, Mocarta, Kolumba, Darvina ili Da Vinčija.  Na CD-u su igrice i multimedijalne slagalice, ukrštenice i drugi zabavni sadržaj.

Druga mogućnost je kupovina Blic žene sa knjigom "Sigurna luka" Danijele Stil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po istoj ceni, a radnja se zasniva na priči o mladoj devojci Pip Makenzi koja je sa 11 godina doživela porodičnu tragediju u kojoj su joj poginuli otac i brat. Nekoliko meseci kasnije šetajući plažom upoznaje slikara Meta Boulsa koji postaje fasciniran devojčicom jer ga podseća na njegovu ćerku od koje je potpuno odvojen. Pipina majka Ofelija u početku ne prihvata njihovo prijateljstvo, ali ubrzo otkriva da je poznanstvo sa Metom vratilo iskru u njihove živote.

Sama Blic žena može da se kupi po redovnoj ceni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.