Izaberi svoj Postpaid extra tarifni dodatak

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberi svoj Postpaid extra tarifni dodatak

Oblikujete svoj postpaid tarifni profil povoljnim Postpaid extra tarifnim dodacima koji će vam omogućiti više razgovora, SMS dopisivanja i Interneta po znatno nižim cenama.

Foto: Promo. mt:s Postpaid vodič.

Ukoliko telefon intenzivno koristite, a saobraćaj koji imate u okviru vaše pretplate vam nije dovoljan, Telekom Srbija vam je omogućio Postpaid extra tarifne dodatke, u okviru kojih, u zavisnosti od vaših potreba, možete da odaberete određenu količinu SMS >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poruka, MB/GB za prenos podataka, minuta u mt:s mreži, kao i dodatak mt:s najdraži broj.

U okviru SMS tarifnog dodatka možete da se opredelite za 60, 120, 300 ili 600 dodatnih mesečnih SMS poruka, dok se za surfovanje po Internetu možete opredeliti za 150 MB, 900 MB, 3GB ili 9GB podataka za prenos.

Ukoliko ste ljubitelj dugih razgovora na raspolaganju su vam dodatnih 30, 60 i 120 minuta za razgovor u okviru mt:s mreže, a ukoliko želite više razgovora i dopisivanja sa dragom osobom možete da aktivirate tarifni dodatak mt:s najdraži broj, koji vam pruža dodatnih 2000 minuta za razgovor i 2000 SMS poruka za dopisivanje sa njom.

Postpaid extra tarifne dodatke možete da aktivirate putem mt:s vodiča pozivom na *797#, u okviru opcije Tarifni dodaci, slanjem SMS poruke u određenom formatu na 7888, pozivom na broj 789 sa broja na kome želite da usluga bude aktivirana ili dolaskom u neku od naših poslovnica.

Korišćenje aktiviranih dodataka počinje tek po utrošku saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu vašeg tarifnog profila i ne mogu se koristiti kada se nalazite u romingu.

Za ostale informacije o Postpaid extra tarifnim dodacima, kao i načinu njihove aktivacije, posetite sajt Telekoma Srbija i po znatno nižim cenama više razgovarajte, dopisujte se i surfujte po Internetu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.