Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2017, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza brave serijski kradljivac iz Teslića

TESLIĆ, DOBOJ - Elviru Prnjavorcu (36) iz Teslića određen je pritvor nakon što ga je policija uhapsila zbog sumnje da je u noći između 10. i 11. maja provalio u supermarket "Bingo" u ovom gradu, a gdje je počinio tešku krađu, saznaju "Nezavisne".

Riječ je o mladiću koji je samo prošle godine nadležnom tužilaštvu prijavljen za čak 20 krađa i teških krađa, a ove još pet, uključujući i ovu u "Bingu".

Policija, međutim, sumnja da je ove godine počinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << još nekoliko provala u objekte u Tesliću, i trenutno se radi na utvrđivanju činjenica.

"U pitanju je beskućnik, koji je već odslužio zatvorsku kaznu. Još kao maloljetnik počeo je da krade. Ispočetka je provaljivao u trgovine i uzimao hranu, a onda je 'prešao' na novac i tehničke stvari. Na 'meti' su mu, uz trgovinske, bile i zanatske radnje, te ugostiteljski i slični objekti", pojašnjava izvor "Nezavisnih".

Prnjavorca su pripadnici Policijske stanice Teslić uhapsili u četvrtak, nakon krađe koju je, kako se sumnja, počinio noć ranije u "Bingu" u Karađorđevoj ulici "Osumnjičeni E.P. je, nakon što je onesposobio sigurnosni alarm, upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta provalio u magacin supermarketa 'Bingo', odakle je iz kase otuđio oko 700 KM, a nakon izvršene premetačine otuđio je i kućište sistema za video nadzor i udaljio se", saopšteno je u petak iz Policijske uprave Doboj.

Nakon kriminalističke obrade, Prnjavorac je zajedno sa izvještajem predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koje je za njega zatražilo određivanje pritvora, a nadležni sud mu je, potom, pritvor i odredio.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.