Ivanov u nedelju u Pančevu na 70. godišnjici doseljavanja Makedonaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Okt.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanov u nedelju u Pančevu na 70. godišnjici doseljavanja Makedonaca

Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov prisustvovaće u nedelju 30. oktobra u Pančevu svečanoj akademiji povodom 70. godišnjice doseljavanja Makedonaca u Vojvodinu, potvrđeno je danas agenciji Beta u kabinetu makedonskog predsednika.

Svečanu akademiju i centralnu manifestaciju povodom jubileja makedonske nacionalne zajednice u Srbiji organizuje Nacionalni savet makedonske nacionalne manjine.

Kako je najavio taj savet, svečana akademija i centralna manifestacija povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jubilarne godišnjice dolaska Makedonaca u Vojvodinu biće održana u nedelju 30. oktobra u Centru za kulturu grada Pančeva, uz prisustvo predsednika Srbije i Makedonije.

Pre svečanosti Đorđe Ivanov i Tomislav Nikolić u parku ispred Skupštine grada Pančeva posadiće drvo prijateljstva, a potom će posetiti izložbu u holu Skupštine grada i prisustvovati potpisivanju zbratimljavanja opštine Makedonski Brod i mesne zajednice Jabuka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Predsednik Makedonije od danas u poseti Srbiji

Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 07:29

Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov doputovaće danas u trodnevnu poseti Srbiji, povodom 70 godina od doseljavanja Makedonaca u Vojvodinu, saopštila je Služba za informisanje predsednika Srbije...Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se sa šefom makedonske države u 12.30 časova u zgradi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.