Ivanjica: 24 sata bez vode zbog pucanja cevi

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanjica: 24 sata bez vode zbog pucanja cevi

U Ivanjici zbog pucanja vodovodnih cevi kod Crnjevačkog mosta već više od 24 sata građani nemaju vodu, rekao je Tanjugu direktor JKP "Ivanjica" Milan Maslarević.Ekipe ovog preduzeća su na terenu i pokušavaju da saniraku kvar, međutim, došlo je do nivog pucanja cevi tako da žitelji ove varošice još uvek nemaju pijaću vodu."Molimo građane za strpljenje jer se radi o izuzetno komplikovanom kvaru i naši radnici sve čine da se havarija otkloni", rekao je Maslarević ne mogavši da precizira >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kada će se vodosnabdevanje normalizovati.Prema njegovim rečima, Ivanjičani se snabdevaju vodom iz cisterni, od kojih je jedna stigla iz Arilja."Sada naši sugrađani mogu sa tri punkta gde se nalaze cisterne da uzmu vodu za piće", kaže direktor.Prema rečima Ivanjičana, zalihe vode u prodavnicama su sve manje pa se očekuje da trgovci hitno reaguju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanjica: Posle više od 24 sata 5.500 domaćinstava dobilo vodu

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2015

Domaćinstva u Ivanjici dobila su danas vodu nakon havarije na cevovodu, potvrdio je Tanjug direktor JKP ''Ivanjica" Milan Maslarević. ''Cevi su počele da se pune, otvoreni su svi hidranti i ispirači tako da će potrošači u svim zonama do 18 časova imati dobar pritisak'', rekao je Maslarević....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.