Ivana Španović druga u Zagrebu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović druga u Zagrebu

Srpska skakačica u dalj Ivana Španović zauzela je drugu poziciju na Atletskom mitingu u Zagrebu pošto je zabeležila skok od 6,55 metara.

Nastavlja sa podvizima: Ivana Španović

 

Pobedila je Alina Rotaru iz Rumunije, koja je bila bolja od naše Ivane za samo jedan centimetar. Treće mesto pripalo je Eriki Jarder sa 6,36m.

 

U Zagrebu su učestvovale svetska prvakinja Britni Ris kao i Darija Klišina koje nisu ostvarile zapažene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rezultate. Miting u Zagrebu obeležili su neprestana kiša i hladno vreme, te su mnoge svetske atletske zvezde zbog vremenskih uslova bile uskraćene da ostvare bolje rezultate.

 

Bio je ovo još jedan u nizu uspešnih takmičenja za srpsku atletičarku, koju do kraja sezone očekuje još nastup za reprezentaciju Evrope na Svetskom Kupu kontinenata koji će biti održan od 13. do 14. septembra u Marakešu (Maroko).

 

Španovićeva je na Evropskom prvenstvu uzela srebro, a zauzela je drugo mesto na Dijamantskoj ligi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.