Italijanskom političaru potreban isterivač đavola!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanskom političaru potreban isterivač đavola!

Potpredsednik italijanskog Senata Roberto Kalderoli tvrdi da je neko na njega bacio čini i da mu se dešavaju užasne stvari.

Foto: YouTube/Screenshot Roberto Kalderoli

Potpredsednik italijanskog Senata Roberto Kalderoli je ivici nervnog sloma!

U intervjuu nedeljniku "Ođi", lider antiimigracione Severne lige zatražio je "opoziv" plemenskog rituala koji je izveo otac Sesile Kjenge, bivše ministarke za integracije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Nisam sujeveran, ali mi se toliko toga ružnog desilo od kada je na mene bacio čini", objasnio je bliski prijatelj bivšeg italijanskog premijera Silivija Berluskonija.


U julu 2013, za vreme mitinga svoje partije, Kalderoli je na neprikladan način prokomentarisao izgled Kjenge, prve crne ministarke u istoriji Italije.


"Kada je vidim, ne mogu a da ne pomislim na orangutana", rekao je tada.


Suočen sa zgroženim reakcijama javnosti, Kalderoli je pozvao Kjenge i izvinio joj se. To, međutim, nije bilo dovoljno ministarkinom ocu, Klementu Kikokou Kjengeu, koji je u svojoj rodnoj Katangi izveo plemenski ritual kako bi bacio čini na potpredsednika Senata i "oslobodio ga loših misli i uvredljivih izjava".


Od tada, život bivšeg ministra reformi postao je pravi pakao. Bar tako misli.


"Imao sam šest operacija, dva puta sam se našao na reanimaciji, a jednom sam bio upućen na intenzivnu terapiju. Majka mi je u, međuvremenu, umrla, a u poslednjoj nesreći sam polomio dva rebra i dva prsta", požalio se 57-godišnji Kalderoli.


Prošle nedelje, potpredsednik Senata je na Facebook-u postavio fotografiju zmije koju je pronašao u svojoj kuhinji.


"Ne znam da li treba da stavim oglas u novinama ili da lično nazovem papu, ali moram pod hitno da nađem egzorcistu", rekao je on.


"Ako neko ima broj telefona ili e-mejl adresu nekog isterivača đavola, neka mi ih pošalje, biću mu zahvalan", dodao je on.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.