Istorija se ponovila: Srbija srušila Hrvatsku trojkama Simonovića i Bogdanovića

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija se ponovila: Srbija srušila Hrvatsku trojkama Simonovića i Bogdanovića

Za razliku od nekih prošlih vremena, ovaj put je Aleksandar Đorđević bio na klupi u ulozi selektora, a egzekutori su postali Simonović i Bogdanović.

 Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević

 

 

Kada je novopečeni šuter Fenerbahčea preciznim hicem sa sedam metara zatresao mrežicu koša na svega nekoliko sekundi pre kraja, kamera se fokusirala na našeg selektora, koji se samo blago nasmejao, a rezultat na semaforu glasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je - 84:83 (16:9, 18:20, 18:22, 21:22, 11:10), a tim rezultatom je i završena utakmica, prenosi "Mocart sport".

 

A, sve je počelo od vrsnih šuteva Marka Simonovića, koji je meč završio sa 24 poena! Fantastičnom serijom u završnici i trojkom doskorašnjeg kapitena Crvene zvezde, Srbija je stigla do izjednačenja trojkom od tablu, a potom je Bjelica fantastičnom blokadom nad Andrićem potvrdio produžetak. A tamo je Simonović doneo novu neizvesnost još jednom trojkom u završnici, a Bogdanoviću je pripao završni udarac.

 

Pored Marka Simonovića (5/6 za tri, 9/10 iz igre), dvocifreni učinak su imali Bjelica sa 15 i Raduljica sa 13 poena. Bogdanović je postigao osam poena, a trojka koja je presudila Hrvatima bila je njegova druga na meču iz šest pokušaja, Na drugoj strani Bojan Bogdanović je sa 19 poena predvodio hrvatski tim, 13 je ubacio Žorić, a po 11 Rudež i Simon.

 

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.