Islamska država preuzela odgovornost za napad na kancelarije ruske obaveštajne službe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamska država preuzela odgovornost za napad na kancelarije ruske obaveštajne službe

Napadač je identifikovan kao A.V. Konev rođen 1999. godine

Američka kompanija SITE, koja nadgleda onlajn aktivnosti džihadističkih organizacija, objavila je danas da je Islamska država preuzela odgovornost za napad na kancelarije ruske obaveštajne službe FSB u Habarovsku.

Kako se navodi, IS je to objavila putem svoje novinske agencije Amak, prenosi Rojters.

Ranije danas, naoružani muškarac je upao u kancelariju ruske obaveštajne službe FSB i ubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednog zaposlenog i jednog civila, pošto je prethodno ubio instruktora u streljačkom klubu i ukrao njegovo oružje.

, koji živi u regionu Habarovska, a veruje se da pripada neonacističkoj grupi, saopštio je ranije Centar za javne odnose FSB-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.