Isekao se žiletom, izbo nožem po vratu, pa skočio sa šestog sprata!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isekao se žiletom, izbo nožem po vratu, pa skočio sa šestog sprata!

Mladić (25), koji je rano jutros oko 4 sata pronađen mrtav u ulici Jovana Rajića u Beogradu, izvršio je samoubistvo skokom sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo.

Portparolka Hitne pomoći, Nada Macura, rekla je jutros da je slučaj nerazjašnjen, a da je smrt konstatovana oko 4.30 i da je muškarac imao neke povrede na vratu.

 

U međuvremenu se otkrilo da je mladić sebe prvo isekao žiletom, zatom izbo nožem po vratu, da bi na kraju skočio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šestog sprata zgrade u kojoj je živeo. Stradao je na licu mesta.

 

 

Policija je u stanu pronašla oproštajno pismo, a njegovi roditelji su u vreme tragedije spavali u stanu. Mladić je i ranije pokušavao da izvrši samoubistvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.