Iranski poslanici smešni zbog selfija sa Mogerini

Izvor: B92, 08.Avg.2017, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranski poslanici "smešni" zbog selfija sa Mogerini

Teheran -- Iranskom dnevnom štampom dominiraju kritike na račun domaćih poslanika, koji su, "bili smešni u nadmetanju da naprave selfi sa Federikom Mogerini".

Mogerinijeva je bila među delegacijom stranih zvaničnika koji su doputovali u Iran na inauguraciju iranskog predsednika Hasana Rohanija, ali izgleda da je ona privukla najveću pažnju, pošto su je članovi parlamenta "okružili" kako bi se slikali sa njom, prenosi agencija Frans pres.

Fotografije poslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji, stojeći ispred svojih poslaničkih klupa sa smartfonima u rukama, nastoje da naprave selfi sa Mogerinijevom, izazvale su lavinu kritika i podrugljivih komenatara na društvenim mrežama sa haštegom "selfiji poniženja".

"Dragi poslanici, hvala vam što se osramotili 80 miliona ljudi", samo je jedan u nizu komentara korisnika Tvitera.

Mogerinijeva, koja je razgovarala sa Rohanijem u sklopu napora EU da ponovo izgradi trgovinske veze sa Teheranom, nije komentarisala pisanja iranske štampe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.