Internet izazovi od kojih klinci stradaju

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet izazovi od kojih klinci stradaju

Ceo svet je poludeo za Čarli izazovom u kom ljudi pokušavaju da prizovu demona, međutim, ovo nije ni do kolena pojedinim ranijim izazovima od kojih su neki čak doveli i do gubitka života.

Na izgled bezopasna igra može dovesti do katastrofalnih posledica. Raniji izazovi koji su kružili internetom, a za rezultat su imali čak i smrtne ishode, treba da budu upozorenje svim onima koji se igraju sa đavolom.

Naravno, bilo je i ranije tamnih misterija poput Čarlija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje su zvučale na početku bezopasno ali su se kasnije pokazale kao opasne uprkos brojnim upozorenjima da se one ne izvode.

Slede najopasniji izazovi koji su dovodili čak i do smrti:

Slenderman

"Slenderman" ili vitak čovek bez lica, koji proganja i ubija malu decu. Ova kultna internet pomama nastala je 2009. a rezultirala je tragedijom. Naime dve dvanaestogodišnjakinje u Americi izbole su prijateljicu 19 puta kako bi dobile naklonost svog idola.

Slede izazovi kao što su "So i led", "Ležeće igre", “Cimet izazov”, “Eksiranje pića”,"Biciklistički rulet", "Veselo šamaranje","Paracetamol izazov",“72 izazov”.

Više o njima možete pročitati na sajtu 24 sata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.