Intenzitet na Bubanj potoku izuzetno pojačan

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intenzitet na Bubanj potoku izuzetno pojačan

Beograd -- Intenzitet saobraćaja na naplatnoj stanici Bubanj potok izuzetno je pojačan, izjavio je danas zamenik šefa te naplatne stanice Zoran Janković.

Janković je za Tanjug rekao da je tokom jučerašnjeg dana oboren rekord od kada postoji ta naplatna rampa i da je u oba smera prošlo 63.000 automobila, a da se danas očekuje broj automobila koji će možda i oboriti taj rekord, ili će biti blizu rekorda.

Prema njegovim rečima, iz smera Beograda ka Nišu na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toj naplatnoj rampi se čeka pet do šest minuta, a tome doprinosi i to što je organizovano ručno deljenje kartica, dok se iz smera Niša ka Beogradu čeka oko 30 minuta.

"Očekujemo da se vreme čekanja iz Niša ka Beogradu još poveća, jer je jak intenzitet saobraćaja iz tog smera", rekao je Janković i dodao da sutra pre podne očekuje smirivanje situacije, ali popodne opet pojačan intenzitet iz pravca Niša.

On je apelovao na vozače da pripreme sitan novac za naplatu prolaska kako bi što brže prošli naplatnu rampu, ali i ako su u mogućnosti da kupe auto-tag uređaje, jer je to jedini način da prođu naplatnu rampu bez zaustavljanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.