Inspekcija zapečatila hotel Mogren, radnici odbijaju da ga napuste, gosti zbunjeni

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija zapečatila hotel Mogren, radnici odbijaju da ga napuste, gosti zbunjeni

Budva - Turistička inspekcija zapečatila je danas hotel Mogren u Budvi, a više od sto radnika zatvorilo se u prostorije hotela odbijajući da ga napusti, prenose Primorske novine.

Policija je veliki broj radnika privela na razgovor, nakon čega su pušteni, navodi list uz objašnjenje da se kompanija Merkur, koja je zakupac hotela, sudi sa HG Budvanska rivijera koja je vlasnik objekta.

Tenzije u hotelu se ne smiruju, ispred Mogrena je kordon policije, a pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << interventne izbacuju radnike iz hotela na očigled gostiju.

U hotelu Mogren trenutno boravi oko 60 gostiju koji još ne znaju da li će ostati u hotelu ili će biti premešteni, a trenutno gosti ne mogu da uđu u svoje sobe.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Budva, inspekcija zapečatila hotel "Mogren"

Izvor: Studio B, 23.Jul.2014

Turistička inspekcija zapečatila je hotel "Mogren" u Budvi, a više od sto radnika zatvorilo se u prostorije hotela odbijajući da ga napusti, prenose "Primorske novine"...Policija je veliki broj radnika privela na razgovor, nakon čega su pušteni, navode Primorske novine, uz objašnjenje da se kompanija...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.