Indonezija: Izvučeno još šest tela

Izvor: VOA, 22.Jan.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indonezija: Izvučeno još šest tela

Ronioci u Indoneziji izvukli su još šest tela sa morskog dna, u blizini mesta gde su pronađeni ostaci trupa aviona “Er Azije” na letu 8501, pošto su morske struje oslabile dovoljno dugo, kako bi spasioci mogli da pretražuju tu oblast.

Tela su pronađena vezana u sedištima. Ronioci su zbog jakih morskih struja bili sprečeni da uđu u glavni deo olupine aviona, koji se nalazi na dnu Javanskog mora, na oko 30 metara ispod površine.

Do sada je izvučeno ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << 59 žrtava nesreće aviona “Er Azije” na letu 8501, koji se srušio u Javansko more sa 162 putnika i članova posade dok je leteo iz Surabaje, drugog najvećeg indonežanskog grada, ka Singapuru.

Crne kutije su pronađene prošle nedelje, a indonežanski ministar saobraćaja rekao je da je avion neobično brzo uzleteo, pre nego što je počeo da pada u more.

Nastavak na VOA...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.