Indija:Najmanje 14 učenika stradalo u sudaru voza i autobusa

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija:Najmanje 14 učenika stradalo u sudaru voza i autobusa

Najmanje 14-oro učenika stradalo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kad je na školski autobus naleteo putnički voz u indijskoj državi Telangana, saopštila je danas policija.

Među poginulima je i vozač autobusa, dok u vozu niko od putnika nije povređen, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Putnički voz je naleteo na autobus na pružnom prelazu nakon čega ga je vukao po šinama nekoliko metara, prenose lokalni mediji.

U autobusu je, kako prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mediji, bilo 32 učenika. Na ogromnoj železničkoj mreži u Indiji, sa oko 9.000 vozova koji svakodnevno prevoze skoro 23 miliona putnika, nesreće su se često dešavale proteklih godina, a bilans udesa se meri stotinama izgubljenih života.

Prošlog meseca su poginule četiri osobe, a najmanje 10 je povređeno kad je došlo do iskliznuća putničkog voza sa šina u državi Bihar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija:Najmanje 14 učenika stradalo u sudaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2014

Među poginulima je i vozač autobusa, dok u vozu niko od putnika nije povređen, prenosi Bi-Bi-Si (BBC)...Putnički voz je naleteo na autobus na pružnom prelazu nakon čega ga je vukao po šinama nekoliko metara, prenose lokalni mediji...U autobusu je, kako prenose mediji, bilo 32 učenika...Na ogromnoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.