Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Okt.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incko poručio da je vrijeme da se vlast vrati u službu građana

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko poručio je da je vrijeme da se vlast vrati u službu građana, te da gradjani I međunarodna zajednica očekuju da nove vlade ostvare značajne i brze rezultate.

Incko je ocijenio da rješavanje ekonomskih problema i otvaranje novih radnih mjesta moraju da budu prioriteti za bilo koga ko bude formirao vlast u BiH.

Kako se navodi u saopštenju iz OHR-a, Incko ocjenjuje da buduće vlasti na svim nivoima moraju da se posvete i borbi protiv korupcije, kao i deblokiranju napretka u procesu evroatlantskih integracija.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Incko: Prioritet rješavanje ekonomskih problema

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014

SARAJEVO - Rješavanje ekonomskih problema i otvaranje novih radnih mjesta moraju da budu prioriteti za bilo koga ko bude formirao vlast u BiH, ocijenio je visoki predstavnik u BiH Valentin Incko...On je rekao da su birači napravili svoj izbor na proteklim opštim izborima i njihova volja mora biti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.