Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incko: Odluka o referendumu u utorak

SARAJEVO – Savjet za implementaciju mira (PIC) će na nivou ambasadora zemalja članica u utorak, 30. avgusta, održati sjednicu na kojoj će raspravljati o najavljenom referendumu o Danu RS, potvrdio je za TV1 visoki predstavnik u BiH Valentin Incko.

Naveo je kako su detaljne pripreme u toku, te da su mišljenja u vezi sa referendumom još uvijek podijeljena.

Podsjećamo, sastanak Upravnog odbora PIC-a trebao je biti održan 23. avgusta, ali je sjednica odgođena zbog dodatnih konsultacija.

Referendum o Danu RS zakazan je za 25.septembar.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Incko: Ambasadori PIC u utorak o referendumu o Danu Republike

Izvor: Blic, 26.Avg.2016

Savet za implementaciju mira (PIC) će na nivou ambasadora zemalja članica u utorak, 30. avgusta, održati sednicu na kojoj će raspravljati o najavljenom referendumu o Danu RS, potvrdio je za TV1 visoki predstavnik u BiH Valentin Incko...Incko je rekao da su detaljne pripreme u toku, te da su mišljenja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.