Imala seks sa učenicom, predlagala joj trojku s njenim mužem

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imala seks sa učenicom, predlagala joj "trojku" s njenim mužem

Profesorka plesa Mišel Smit Vajt (37) iz Severne Karoline imala je seksualne odnose sa svojom učenicom (15). Tinejdžerki je slala SMS poruke u kojoj joj je predlagala seks u troje sa njenim mužem, a nastavnica je čak istetovirala i ime svoje učenice.

Foto: Ilustracija

Mišel je osumnjičena da je u julu ove godine imala nedozvoljene seksualne odnose sa učenicom. U njenom stanu pronađene su uokvirene fotografije devojke, kao i sveska puna pisanih poruka koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njen muž slao tinejdžerki.

 

Policija tvrdi da se profesorka plesa sprijateljila sa tinejdžerkom u srednjoj školi Čarls E. Džordan 2012. godine. Posle nekog vremena počela je seksualno da je iskorišćava.

 

Suđenje Vajtovoj počinje u novembru, protiv njenog muža još nije podignuta optužnica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

POHOTNA UČITELJICA Zavela učenicu od 15 godina, u orgijama učestvovao i njen muž

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

Amerikanka Mišel Smit Vajt (37) iz Severne Karoline, koja je radila kao instruktorka plesa u jednoj školi, imala je seksualni odnos sa svojom učenicom starom 15 godina...Ona je tinejdžerki slala SMS poruke u kojima joj je predlagala seks u troje sa njenim mužem. Vajt je čak istetovirala i ime svoje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.