Ima-li-on-problema-s-predanoscu

Izvor: medio.rs, 31.Okt.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima-li-on-problema-s-predanoscu

OTKRIVAMO nekoliko znakova po kojima ćeš prepoznati jednog takvog. Predanost može biti vrlo zastrašujuća stvar za mnoge mlade ljude, a posebne muškarce. Upravo to, žene dovodi do toga da ostaju zbunjene te se pitaju na čemu su s jednim takvim. Osim ako i same ne žele avanturu, tada takav odnos može biti vrlo uzbudljiv.

1. Ne želi postati služben

Takvi muškarci stalno imaju nekoga, ali nikada nisu u vezi. Svaki put kad potakneš tu temu, čuješ nešto poput: "Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << verujem u te titule, to su gluposti. Dobro nam je i ovako." Njemu svakako.

2. Posao

Ako kao izgovor za takvo svoje ponašanje koristi onu "trenutno mi je karijera na prvom mestu", niko ne kaže da mu posao nije važan, ali da je spreman, pronašao bi vremena između poslovnog i privatnog života.

3. Porodica i prijatelji

Ako ih još uvek nisi upoznala, a viđate se već neko vreme, to puno govori, htela ti to priznati ili ne. I dok bi mi žene sa svojima upoznale frajera već nakon 2 nedelje, muškarci to ne rade dok nisu sigurni da će se ta jevojka zadržati neko duže vreme. Nadamo se da je sad sve malo jasnije.

4. Vikend

Kad muškarac voli provoditi vikende s devojkom, to je dobar pokazatelj njegovih interesa. No, jedan ovakav primerak provodiće s tobom vreme tokom nedelje, nakon posla, no vikendima će rađe spavati, družiti se s prijateljima ili putovati. Osim ako si ti u redu s tim, a sigurne smo da znamo odgovor.

5. Emocije

Muškarac s ovim problemom "cepljen" je od emocija, a za to mogu postojati 2 razloga: nema ih ili ih ne želi pokazati, kako veza ne bi postala ozbiljnija. Koje god bilo od toga, šteta nije ništa manja.

6. Druge žene

I da zaključimo: možda ćeš se viđati s jednim takvim, ali nećeš biti u vezi s njim. Upravo zato, on će smatrati da je sasvim u redu koketirati i dopisivati se s drugim ženama, jer je on slobodan i ne radi ništa loše.

Izvor: index.hr

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.