Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 11 godina i PRAVI JE GENIJE

Danijel Liu ima 11 godina i možemo reći da je pravi vunderkind, jer već sada je najmlađi student na Univerzitetu u Toledu.

This kid is 11 and in my organic chemistry class 😭 he said if we have questions to just email him pic.twitter.com/oz46on8ywP

Danijel je postao prava senzacija među svojim kolegama s fakulteta, a postovi koje studenti svakodnevno postavljaju na društvenim mrežama konstantno veličaju ovog mališana.

@cigdemk14 two GOATs in one >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << photo 🐐🐐 pic.twitter.com/2rWHPIhdC6

- Danijel nam je poručio da ako želimo nešto da ga pitamo, to uradimo imejlom - napisao je jedan od kolega na Tviteru, a taj post je za rekordno vreme uspeo da prikupi 230.000 lajkova.

Danijel, pored toga što pohađa predavanja na fakultetu, ide uporedo i u srednju školu, a na slavu se odavno navikao. Imao je priliku da upozna i američkog predsednika Baraka Obamu povodom uručenja stipendije od 10.000 dolara koju je osvojio na sajmu nauke koji organizuje Bela kuća.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.