Ilić: Imamo lijek za nezaposlenost

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Imamo lijek za nezaposlenost

BANJALUKA - Nosilac liste kandidata Komunističke partije /KP/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Dragutin Ilić poručio je da KP zna kako da, racionalno koristeći resurse, iskustvo i znanje, u kratkom roku može da zaposli "armiju nezaposlenih".

Iz KP-a saopšteno je da je Ilić, nakon razgovora sa penzionerima, kritikovao aktuelnu vlast koja u borbi za novi mandat daje obećanja o povećanju penzija.

Ilić je predložio penzionerima da formiraju svoju sindikalnu organizaciju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavić: DNS za regionalno organizovanje RS

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2014

KRUPA NA UNI - Nosilac liste koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izborne jedinice jedan Marko Pavić istakao je danas na predizbornom skupu u Krupi na Uni da se DNS zalaže za koncept regionalnog organizovanja Republike Srpske..."U našem programu regionalnog organizovanja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radojičić: SNSD daje priliku mladima

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2014

BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ je stranka koja je otvorena za sve, a pogotovo za mlade i koja daje priliku mladima da se dokazuju, izjavio je večeras nosilac liste kandidata SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Igor Radojičić...Radojičić je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.