Igrica Assassins Creed kao film

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrica "Assassin's Creed" kao film

Snimanje filma inspirisanog popularnom igricom "Assassin's Creed", u kome glavnu ulogu igra Majk Fasbender, počinje u ponedeljak, a planirano je da u bioskope ovo dugoočekivano ostvarenje stigne 21. decembra sledeće godine.

Fasbender, poznat po ulogama u ostvarenjima "X-Men: Dani buduće prošlosti" i "12 godina ropstva", igraće Kaluma Linča, lika koji se ne pojavljuje ni u jednom delu poznatog serijala "Assassin's Creed".

Kako prenose strani mediji, film je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << inspirisan pričom iz popularne igrice i uneće nove karaktere u poznati svet.

Prema sinopsisu, Linč otkriva da je potomak tajnog društva "Asasina" zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja i omogućava mu da prođe avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Film režira Džastin Kurcel, a uz Fasbendera igraće oskarovka Marion Kotjar ("Uspon Mračnog viteza") i Majkl Kenet Vilijams ("12 godina ropstva").

Zanimljivo je da su Fasbender, Kotjar i Kurcel nedavno završili snimanje "Makbeta" koji u bioskope stiže tokom ove godine.

"Assassin's Creed" će se snimati na Malti, u Španiji i Londonu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.