Identifikacija u Beogradu

Izvor: RTS, 30.Apr.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikacija u Beogradu

Dečak, čije je telo juče pronađeno kod Aleksinca, star je između 10 i 14 godina. Zbog vidljivih promena na telu, koje otežavaju identifikaciju, neophodna je DNK analiza laboratorije u Beogradu, posle koje će biti poznati detalji.

Obdukcija tela, pronađenog juče u koritu Moravice kod Aleksinca, potvrđuje da je reč o dečaku uzrasta od 10 do 14 godina, rečeno je u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu. I dalje se, međutim, ne zna da li je reč o 11-godišnjem Marku Ristiću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Aleksinačkog Rudnika.

Zbog vidljivih promena na telu koje otežavaju identifikaciju, neophodna je i DNK analiza laboratorije u Beogradu, posle koje će biti poznati detalji.

Direktor Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, profesor dr Radovan Karadžić, rekao je da je leš bio u jako izmenjenom stanju, zbog čega nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti".

Telo mlađe muške osobe pronašli su lokalni ribari, juče ujutro, u reci Moravici, na izlazu iz sela Kraljeva.

Sumnja se da bi to moglo biti telo 11-godišnjeg Marka Ristića, čiji je nestanak policiji prijavljen 3. marta.

Od tada je trajala intenzivna potraga u kojoj su učestvovali pripadnici policije, Žandarmerije, meštani Aleksinačkog Rudnika, gde je dečak živeo, kao i stanovnici okolnih mesta u aleksinačkoj opštini.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema potvrde da li je pronađeno telo Marka Ristića

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Apr.2012

Obdukcijom tela nađenog u okolini Aleksinca utvrđeno je da je reč o dečaku starom oko 10 godina, ali još nema potvrde da li je to Marko Ristić, koji je nestao pre dva meseca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Obdukcijom utvrđena starost dečaka

Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2012

Obdukcijom tela nađenog u reci Moravici utvrđena je starost dečaka, a DNK analiza će pokazati da li je reč o Marku Ristiću.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.