Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGLEDAM UŽASNO! Zvezda "Prijatelja" progovorila o plastičnim operacijama

Iako je godinama ćutala o svim plastičnim operacijama koje je uradila, Kortni Koks je odlučila da progovori o svemu što je muči. Najpre se radi o starenju.

Nekadašnja zvezda serije "Prijatelji" priznaje da nije lako stariti u Holivudu i da se zbog toga odlučila na razne operacije.

- Starenje nije najlepša stvar u životu... Pokušala sam da zaustavim starenje, ali, to je nemoguće.

Kortni dodaje i da često sebi govori da izgleda užasno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Uvek je postojao taj pritisak da zadržim svoj izgled. Čak ne zbog same slave, već zbog i sebe same. Mislim, ja sam žena u šoubiznisu... Nije to najlakša stvar na svetu. Trudim se, pokušavam i onda pogledam fotografiju i kažem: "O Bože, izgledam užasno!". Priznajem da sam radila neke stvari zbog kojih žalim, ali srećom to su stvari koje se same reše i nestanu - rekla je glumica u emisiji "Running Wild With Bear Grylls".

Evo kako je nekada izgledala:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.