IVANA BUHA: Čume je nasrnuo na mene i pocepao mi majicu! Posle je napao i policajce!

Izvor: Kurir, 20.Nov.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA BUHA: Čume je nasrnuo na mene i pocepao mi majicu! Posle je napao i policajce!

Ivana Buha, potvrdila je da je posle kraće rasprave, suprug fizički nasrnuo na nju, pocepao joj majicu, a onda napao i policajce

BEOGRAD - Ivana Buha optužila je danas, na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu svog supruga Ljubišu Buhu Čumeta da je fizički maltretirao 8. novembra u dvorištu njegove kuće u beogradskom naselju Surčin.

Ivana Buha, potvrdila je da je posle kraće rasprave, suprug fizički nasrnuo na nju, pocepao joj majicu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << onda napao i policajce.

Ljubiša Buha, koji je uhapšen 15. novembra, ranije je na saslusanju tvrdio da ga je supruga prijavila jer ima psihičke probleme.

Njemu je određen pritvor zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici i napad na službeno lice.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čumetova bivša žena: Ljubiša me molio da mu se vratim, pa mi pocepao majicu!

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2014

PRED Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu u četvrtak je saslušana Ivana Tulović, supruga Ljubiše Buhe Čumeta, koji je u pritvoru zbog sumnje da ju je fizički napao 8. novembra. Prema nezvaničnim informacijama, ona je pred zamenikom tužioca ispričala da ju je Buha više puta maltretirao....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.