IVAN PRIZNAO: Goca mi je pevala u krevetu

Izvor: Kurir, 30.Dec.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVAN PRIZNAO: Goca mi je pevala u krevetu

Marinković bi pre da ga po izlasku dočeka Sara nego bivša žena

Poslednje sate na imanju u Lisoviću, finalisti provode pakujući svoje stvari i iščekujući trenutak u kome će biti proglašen pobednik.

Farmeri raspravljaju o tome ko bi koga najviše voleo da vidi u studiju kad izađe sa imanja. Jelena Golubović ne može da veruje je da bi Ivan viče voleo da vidi Saru nego Gocu Tržan, ali joj je on onda rekao da je Gocu gledao svaki dan pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godina i da mu je pevala u krevetu.

Golubovićeva se nakon toga nadovezala pričom da bi volela da u studio dođu Ceca i Aca Lukas, a nikako Jelena Karleuša, samoproklamovana pevačica.

Zadruga je farmerima priredila gozbu, a svaki od finalista dobio je pismo podrške  od nekog bivšeg učesnika.

Edin Škorić je zaplakao dok je čitao pismo koje je dobio od Igora i nije uspeo da čitanje završi do kraja.

Zadruga je danas finalistima rijaliti šoua Farma ponudila da odaberu koga od bivših farmera bi voleli da vide na imanju, kako bi im ulepšala poslednje dane u rijalitiju, ali ovog puta im nije postavljala nikakve uslove.

Svi su se složili da im je teško da nabrajaju i izdvajaju farmere, ali su naposletku ipak rekli svoja mišljenja. Romana je rekla da bi ponovo volela da vidi Marka i Kaću, Jelena Golubović se naravno opredelila za Čupu Kalača, a Sloba Đurković bi takođe voleo da dođe Katarina Grujić.

Jelena Jovanović opredelila se za Vajsa, Edin Škorić za Igora, a Ivan Marinković očekivano je rekao da bi voleo da na imanju opet vidi Saru Trajanović.

Moguće je da će Zadruga finalistima ispuniti želju.

OVDE PRATITE UŽIVO DEŠAVANJA NA FARMI.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BIĆE ŽURKE: Bivši farmeri stižu na imanje?!

Izvor: Dzungla.org, 30.Dec.2013

Jelena Golubović bi želela da vidi Čupu, dok bi Ivan Marinković poželeo da vidi Saru Trajanović OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.