ISTIČE UGOVOR: Da li nas dva meseca dele od kraja Anrijeve karijere?

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTIČE UGOVOR: Da li nas dva meseca dele od kraja Anrijeve karijere?

Legendi evropskog i svetskog fudbala ugovor ističe u decembru pa mnogi smatraju da je to kraj njegove karijere

Tijeriju Anriju, najboljem strelcu u istoriji Arsenala, u decembru ove godine ističe ugovor sa američkom ekipom Njujork Red Buls.

To ujedno znači i da će legendarni francuski napadač napustiti Njujork, ali još nije najjasnije da li će to ujedno predstavljati kraj njegove karijere prenosi "L'Ekip".

Od opcija koje će nakon isteka ugovora ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Anriju pominju se drugi MLS klubovi, ali i neke "egzotičnije" destinacije poput Emirata ili čak indijske lige, koja je sve popularnija i u kojoj igra njegov bivši saigrač iz Monaka i reprezentacije Francuske, David Trezege.

U svakom slučaju, iskreni ljubitelji fudbala ne bi voleli da ova godina bude i poslednja u Anrijevoj karijeri, ali izgleda da je i za to došlo vreme nakon skoro dve decenije vrhunskih partija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.