ISPOVEST ŽENE ZA KOJOM JE TRAGALA  CELA SRBIJA: Muž me je tukao četiri godine

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST ŽENE ZA KOJOM JE TRAGALA CELA SRBIJA: Muž me je tukao četiri godine

Bila sam s ćerkom Anastasijom u iznajmljenom stanu u Vršcu, ali sam se javljala svojoj majci. Najviše su me povredile izjave mog bivšeg partnera Bojana .Nijednog trenutka nije rekao da me je tri-četiri godine tukao i psihički maltretirao, ispričala je Biljana Savić

PARAĆIN - Biljana Savić (27) iz Paraćina, koja je zajedno s ćerkom otišla od svog muža i boravila u Vršcu, dok je policija tražila jer se vodila kao nestala, kaže da je muž nekoliko godina fizički maltretirao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog čega je odlučila da ga napusti

Biljana Savić, tvrdi da sve ono što piše u novinama o njoj nije istina.

– Bila sam s ćerkom Anastasijom u iznajmljenom stanu u Vršcu, ali sam se javljala svojoj majci. Najviše su me povredile izjave mog bivšeg partnera Bojana, koji je u novinama sve slagao.Nijednog trenutka nije rekao da me je tri-četiri godine tukao i psihički maltretirao. Zato sam otišla od njega i povela ćerku – rekla je Bojana i dodala:

- Tužiću i njega i momka po imenu Milan Minja Vraban (32) jer je rekao da sam ga spopadala, a on je meni konstantno slao poruke na Fejsbuku.

( Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.