ISPALILA SE: Polugola Maca uskočila kod Požgaja u krevet!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPALILA SE: Polugola Maca uskočila kod Požgaja u krevet!

Maca je češkala političara, a kada mu se pribila, on je pobegao. Onda je starleta osula paljbu po Požgaju

Posle tuširanja polugola, Maca Diskrecija je ušla u krevet, gde je već ležao Aleskandar Požgaj. Češkala ga je, mazila, a kad se pribila uz njega, političar je ustao i prešao u drugi krevet.

Ovo je bilo dovoljno da Maca počne da govori ružne reči o dojučerašnjem prijatelju.

"Koji je on političar? On je meni doneo poklone,samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da bi dobio glasove", rekla je Maca.

"Kakve galsove, on ne ide na pobedu", rekla joj je Jelena Golubović. "Ne smeš govoriti ružno o njemu. Ti si u gostima. Njegov prijatelj je bivši premijer naše zemlje, sada je ministar inostranih poslova".

"Ma briga me, on je niko i ništa", nastavljala je Maca.

"Da si tako meni ušla u krevet, ja bih te izudarao", rekao je Velimir Miranović.Zmaj: Gledao sam seks Vite i Abele!

"Ja sam samo tražila zagrljaj", pravdala se Maca. "Meni je teško, ovde sam zatvorena dva meseca. Uostalom, on je rekao da mu nije smetalo što sam ga češkala. Samo je prešao u drugi krevet".

"Pa neće da se svađa sa tobom", rekla je Jelena. "Njemu nisu potrebni tvoji glasovi. On je bio najmlađi direktor. Ne bori se za prvo mesto".

"Bori se Jelena, rekao mi je. On je još gori od Gastoza. Ako ja ispadnem, pazi ga se. On je muška sponzoruša".

U raspravu se uključio i Gastoz: "Valjda će svi sad shvatiti ko je Maca. Pljuje po nečijem radu, sram je bilo".

Konačno, oglasio se Požgaj: "Ovo više govori o Maci, ja ništa ružno neću reći. Hteo sam da joj budem podrška. I juče, kad je Zorica došla, ja sam je zamolio da malo priča sa Macom, jer znam koliko to njoj znači".

Ovo su potvrdile i Jelena Golubović i Zorica Marković.

(Parovi.tv)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.