ISLAMSKA DRŽAVA ILI KURDI – ko je kriv za masakr na istanbulski aerodrom?

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISLAMSKA DRŽAVA ILI KURDI – ko je kriv za masakr na istanbulski aerodrom?

Turska policija veruje da je Islamska država odgovorna za večerašnje samoubilačke bombaške napade na međunarodnom aerodromu Ataturk u Istanbulu u kojima je, prema poslednjim podacima, 28 osoba poginulo, a 60 ranjeno.

Agencija Dogan je citirala neimenovane policijske izvore da "Islamska država stoji iza napada".

Drugi turski zvaničnik, međutim, ističe da je previše rano da bi se tvrdilo da postoji neka veza između ovog napada i Islamske države.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako ste u Istanbulu, OVAKO javite prijateljima da ste BEZBEDNI!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016

Društvena mreža Fejsbuk je, posle terorističkog napada u Istanbulu, aktivirala opciju "Safety Check", preko koje svi koji se trenutno nalaze u tom gradu mogu porodici i prijateljima javiti da su dobro i na sigurnom...- Brzo ih pronađite i povežite se sa prijateljima u datoj oblasti. Ako znate da...

Nastavak na Telegraf.rs...

MEĐU ŽRTVAMA I STRANCI: Najviše poginulih turskih državljana

Izvor: Kurir, 29.Jun.2016

...Taj zvaničnik nije mogao da saopšti preciznije detalje o nacionalnosti poginulih ili ranjenih..Skoro 50 ljudi poginulo je u samoubilačkom bombaškom napadu na aerodromu Ataturk u Istanbulu, javila je agencija AP, pozivajući se na neimenovanog turskog zvaničnika..U međuvremenu turski mediji javljaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.