IMALA SAM SEKS SA SVOJIM UČENIKOM DVE GODINE: Podučavala sam ga u njegovoj kući i nisam naplatila njegovoj porodici! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA SAM SEKS SA SVOJIM UČENIKOM DVE GODINE: Podučavala sam ga u njegovoj kući i nisam naplatila njegovoj porodici! (FOTO)

Mišel Sulzicki, bivša učiteljica u Čepel strit školi u Stratfordu izjasnila se da je kriva za seksualni napad drugog stepena i rizik da povredi dečaka. Dok su muž, roditelji i rođaci sedeli iza nje, bivša učiteljica osnovne škole u Stratfordu osuđena je na dve godine zatvora, jer je imala dvogodišnju aferu sa dvanaestogodišnjim dečakom. 

- Želim da se izvinim za sav bol i patnju koju sam izazvala - rekla je plačući Mišel Sulzicki (29) sudiji Vrhovnog suda Robertu Devlinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Sudija je rekao da odaje priznanje učiteljici, koja je predavala četiri godine u Stratfordu, za sve dobro koje je učinila.

- Deluje da ste veoma dobra osoba koja je učinila neke loše stvari - rekao je sudija.

- Sve se desilo kada ste saznali da ovaj 12-godišnji dečak gleda pornografiju. Tu je trebalo da postupite kao učiteljica, ali umesto toga to je podstaklo ovu seksualnu aktivnost. Svi učitelji su pogođeni, kad jedan učini lošu stvar.

Mišel Sulzicki će posle dvogodišnje zatvorske kazne, 10 godina biti na uslovnoj. Sudija Devlin je naredio Mišel Sulzicki da se registruje kao seksualni prestupnik, a zabranio joj je i svaki dalji kontakt sa žrtvom.

Porodica dečaka odbila je da dođe na suđenje. Seks sa dečakom je počeo kada je on imao 12 godina u njegovom domu, gde ga je podučavala.

Foto: Profimedia

Policija je navela da im je dečak rekao da prvi put kada nije koristio kondom učiteljica ga je "prisilila da ima seks sa njom". Dečak je rekao da je tokom naredne dve godine imao seks sa učiteljicom dvadesetak puta. Iako je tvrdio da je on otac učiteljicine ćerke, policija je navela da je kasnije utvrđeno da to nije tačno.

Kada ju je policija suočila sa činjenicama, ona je priznala da je imala seks sa dečakom, jedanput kada je imao 12 godina. Učiteljica je rekla da porodici nije naplaćivala mentorski posao.

(Telegraf.rs / Izvor: ctpost.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.